resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 206
    daha yazdıklarımı anlayamayan leverkusen'e iyi takım demememe rağmen leverkusen'e iyi takım değil dediğimi söyleyen oysa leverkusen için avrupa'nın üst düzey ve elit takımlardan değil yazdığımı algılayamayan veya saptıranlar şimdi de isviçre'nin golcülerinin türk milli takımın golcülerinden kötü dememi anlayamamış.

    ben diyorum ki oynadıkları dönemlerde hangi isviçre golcüsü bizm a milli takımın golcüsünden iyi olmuş?

    kubilay veya knup hakan şükür'den mi iyi golcüydü yoksa eren derdiyok yok bizim beğenmediğimiz burak'tan daha iyi mi golcüydü?

    benim golcüm hakan şükür milan'a transfer olurken isviçre milli takımının en iyi golcüleri olan adrian knup ve kubilay bize geldi. kubilay'ın katkısı oldu ama büyük golcü knup bizde kadroya giremedi ve sadece 1 gol atabildi.

    ayinesi iştir kişinin, şampiyonlar ligi gibi bir mecrada eren derdiyok bizim kazma burak'ın attığı gol sayısının yanından bile geçemez.

    kalkmış bir de mevki mevki isviçre'nin milli takım kadrosunu övmüş. ben de bizim milli takımın kadrosunu mevki mevki yazıp karşılaştırırım da gereksiz vakit kaybı olur.

    isviçre'nin tüm futbolcularının başka avrupa takımında oynaması normal çünkü isviçre ligi kalitesiz, ucuz ve futbolcuların iyi para kazanamadığı bir ligdir. yoksa isviçre'nin birkaç futbolcusu haricinde diğer futbolcularının oynadığı takımlara denk avrupa takımlarından gelen teklifleri bizim oyuncular beğenmiyor.

    golcü bulacaksın, araştıracaksın.galatasaray gibi büyük takım uygun fiyatta verimli bir golcü bulamıyorsa bu yönetimin vasıfsızlığındandır. eren derdiyok hem pahalı hem vasat bir golcü. yönetim vasıfsız diye eren derdiyok gibi vasat golcüleri galatasaray'ın golcüsü olarak kabullenmek ve görmek zorunda değiliz.

    adamların ölçüsü isviçre milli takımı veya leverkusen iyi mi galatasaray ondan bu hallerde zaten.

    keşke olsak da bu yönetimle bu anlayışla ben hemen şampiyon olmayı beklemiyorum. birkaç yıl sağlam ve doğru bir yapılanmayı savunuyorum. bu istediğim yapılırsa 3-5 yıla kadar yine avrupa'da ses getiririz. yoksa eren derdiyok gibilerle bırak avrupa'yı türkiye süper liginde en iyi ihimalle üçüncü olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın