resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 199
    isviçre milli takımının hangi golcüsü, 10 yılda bir kupalara katılan türk milli takımının hangi golcüsünden daha iyi diye sorsam ık mık edeceklerin iyi golcüden saydığı sıradan golcü.

    ayrıca leverkusen'e iyi takım değil demedim; sadece avrupa'nın üst düzey ve elit takımlarından olmadığını ve eren derdiyok gibi vasat topçuların anca orada oynayabileceğini kastetttim ama bu kastımı galatasaray ile real madrid'i karşılaştırarak saptıranları görmüş oldum.

    isviçre milli takımının en iyi golcülerinden biri kubilay türkyılmaz’dı. o’nun bile bizde oynadığı dönemde hakan şükür’ün attığı gol veya takıma verdiği katkının yanında esamesi okunmadı.

    isviçre'nin en iyi golcülerinden bir diğeri de yine galatasaray'da oynayan adrian knup idi. o yılları hatırlayanlar bizim berbat ligimizde bile adrian knup'un yok olduğunu bilirler.

    ayrıca türk milli takımının 10 yılda bir avrupa şampiyonası’na katılmasına ve 2008 avrupa şampiyonasında ev sahibi olmasına rağmen isviçre’yi evinde yenmesi de ayrı ilginçlik.

    çıta meselesi, kimileri galatasaray'ı avrupa devi görmek için leverkusen'leri referans olarak kabul etmez, kimileri ise leverkusen'i galatasaray'dan büyük görür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın