• 1277
    ne kadar bu sene tarihinin en iyi futbollarından birini de oynasa her zamanki gibi azan beşiktaş taraftarına sus payı olarak şampiyonluk hediye edilmiştir.

    1990'dan beri ligi eline geçiren fenerbahçe ve galatasaray yanında eskilerde yaptığı başarılardan dolayı üçüncü büyük olarak görülen bir takım. 20 sene içinde 3 defa şampiyon olup nasıl 3'üncü büyük olduğunu her zaman merak ettirmiştir bana.

    taraftarları sürekli hakemlere ve tff'ye sallar iken bu sene aynı hakemler ve tff ile şampiyon olmalarına rağmen konuşmayacaklardır fazla. çünkü genelde hep yenilen taraf bu tarz eleştirilerde bulunur ülkemizde bunu gördük.

    güzel transfer ve galatasaray'ın kötü zamanına denk gelmesi sebebi ile bu seneyi büyük ihtimal ile şampiyon kapatacaktır. taraftarların ağzına bir kaşık bal çalınmıştır. bizim lige tekrardan döndüğümüz zaman alışkanlıkları olan 3'üncülüğe geri döneceklerdir.

    ama başarıyı tebrik eden bir taraftar grubuna sahip olduğumuz için bu sene aldığı başarıdan dolayı alkışlanması gereken futbol takımıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın