• 114
    evet arkadaşlar karşınızda galatasaray medya ve iletişim direktörü.

    https://twitter.com/...s/729768440685338624

    https://www.instagram.com/p/BFMx1YEyNqq/

    kendisi, başka takımın başarısını yıldız resmi koyarak tescil etmiş. başka takımın şampiyon olmasıyla övünüp aklı sıra ezeli rakibine selam çakıyor.

    bu adamı galatasaraylı'lar tanır. eskilerin gazetecisi. şimdilerde ise galatasaray futbol kulübü medya direktörü.

    görev olarak ne iş yapıyor hala kimse bilmiyor sanırım. nereyi yönetiyor bilenler bana söyleyebilir.

    şimdi bu akıllı abimiz dördüncü yıldız ehhueuuehe sadece bizde kaldı diyerek mutlu oluyor.

    takımın rezil halde olduğu, kulübü berbat şekilde yönettikleri pek umurunda değil. adam beşiktaş'a yenildik diye seviniyor. ligde ki konumumuzu yorumlamadan.

    takım beşiktaş maçında 2. yarı top oynamadı ve resmen maçı beşiktaş'a teslim etti. bu arkadaş şimdi soyunma odasına girip, yenseydiniz size ekstra prim verecektik. yenildiniz de prim cebimize kaldı diye futbolcuları tebrik de etmiştir. (bu işin latifesi)

    dikkat ederseniz zaten fener maçını yenin size adam başı 100 bin tl vericem diyen yönetim bjk maçına böyle bir şey uygulamadı.

    şahsi olarak benim fenerbahçe veya beşiktaş şampiyon olmuş umurumda değil. bizim beşiktaş'a arena'da kaybetmemiz zoruma gidiyor. ve yönetimden biri galatasaray lisesi bir adam bu duruma seviniyor.

    kendisi sabah, star, hurriyet, amk, fanatik, fotomaç, takvim vs. gibi gazetelerde çalışmış. genel yayın yönetmenliği yapmış. müdürlük makamına filan gelmiş. şimdi yönetim için de yer alıyor.

    ve beşiktaş galibiyetine ve şampiyon olmasına seviniyor. ben bu durumu hazmedemiyorum. bi de çocuk gibi 4 yıldız resmi koyarak.

    ulan galatasaray kimlerin elinde arkadaş. adnan polat yönetimini de gördüm. özhan canaydın yönetimini de dursun özbek yönetimi de kadar kötü bir yönetim görmedim.

    kim kurtaracak bizi bu durumdan bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın