resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2005
    bu çocuğu alırsak sadece bir transfer yapmış olmayız, fenerbahçe'nin 4 sezondur ilk 11'de oynayan en önemli futbolcularından birini almış oluruz. aziz kudurur, medyadaki adamlarına mehmet topal aleyhinde bombardıman emri verir. gidip mehmet'in yerine hayvan gibi para harcayarak bir ortasaha daha alır, büyük ihtimal ondan da hayır görmez.

    ama en önemlisi ilk 4'e giremediğimiz sezonda bile rakibimizin en önemli futbolcusunun takımını bırakıp bize geldiğini göstermiş oluruz. "galatasaray battı, öldü, bitti, 4 yıl şampiyonluk göremez" denilen bir ortamda masaya yumruğumuzu vurup boşboğazları sustururuz tekrar.

    herkes "adam yiyen önlibero, uzun boylu önlibero, ayağı düzgün önlibero" diye sayıklıyordu, mbia denen gamsız adama bile dilenildi burada. buyrun size bütün bu özellikleri sağlayan ve sıfır bonservise alınabilecek bir önlibero. üstelik maç kadrosunda 7 yerli bulundurma kuralı karşısında da elimizi rahatlatıyor. üstelik bu adamı alırsan rakibinin psikolojisini de çökertiyorsun.

    hala bu adama burun kıvıranlar daha ne istiyor anlamıyorum. 2.75 milyon euro'ya khedira'yı alacak çılgın planlarınız var da bize mi haber vermiyorsunuz beyler?
App Store'dan indirin Google Play'den alın