resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2002
    fenerbahçe 2015/2016 sezonunu galatasaray seviyesinde tamamlamadıysa mehmet topal sayesindedir. defansif anlamda müthiş işler çıkardı. şu sıralar gerçekten kariyerinin zirvesinde.

    bir oyuncuya sırf fenerbahçe'de oynuyor diye nefret kusmayı anlamsız buluyorum.
    ancak şunu da eklemek lazım, ben bonservissiz de olsa galatasaray'ın transfer edeceği oyunculara 1,5 milyon eu'nun üzerinde maaş vermesine karşıyım. adıyla bolca ironi içeren superlig aslında o kadar da kaliteli değil. doğru scouting ile bırak 1,5 milyon eu'yu, 1 milyon eu bandında top oynayacak adamlarla 2 sezonun 1 tanesini şampiyon tamamlayabilir galatasaray. o bakımdan mehmet topal'ın galatasaray'a transferini zor görüyorum. zaten mehmet topal'ın yıllık ücreti konusunda an itibarıyla fenerbahçe ile rekabet edecek mali güçte de değiliz.

    ha gelirse defansif anlamda galatasaray'ı müthiş derecede derleyip toparlar, orası ayrı... ama iyi bir scouting ile mevkisi dünyada en fazla sayıda kaliteli futbolcunun yetiştiği mevki. tabi bu tarz transferleri ancak camianın futbola bakışında bir devrim neticesinde gerçekleştirebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın