• 713
    "fatih terim ile el birliği etti galatasaray'ı batırdı" diyerek başarısızlığını fatih terim'e bağlayanlar olmuş.

    bir kere terim, gittiği yeri bozan, dağıtan bir adam olsa 2011'deki enkazı toparlayamazdı. o dönem iyi bir başkan ve yönetim kuruluyla ortaklaşa hareket edince bir sezon sonra şl'de çeyrek final oynatan kişidir terim. pek bu ikinci terim dönemi nedir ne değildir bir bakalım. bir kere canaydın, terim'i ikna etmek için rui costa ve nuno gomez'i alacağım demişti. iki oyuncu da terim'in taa fiorentina döneminden beri bildiği, tanıdığı isimlerdi. bu şartla görevi kabul eden terim'e hiçbir zaman istediği transferler yapılmadı. kendisinin getirttiği oyuncular yanlış bilmiyorsam sarr, felipe ve fabio pinto idi. geri kalan çer çöp hep mecburiyetten alınmış isimlerdi. ayrıca 2002-03 devre arası ve 2003 yaz transfer dönemi ısrarla hooijdonk'u istemesine rağmen adamın eline lukunku'yu verdiler. hatta 2003 yaz transfer döneminin son günü adamın önüne petre ve bratu'yu getirip bunları ister misin diye mecburen kabul ettirdiler. yani terim'in listesindeki sonuncu adamları getirip tüm suçu da imparatora yıkan bir adamdı rahmetliniz.

    bir de yine canaydın ile alakalı eklemek istediğim ilginç bir olay daha var. 2004-05 sezonunda yani 100. yılımızda bir kongre olmuş ve mehmet cansun başkan adayı olmuştu. liseciler ise tabi ki össan abilerini seçmişti. tepesinin tası iyice atan taraftar ise o dönem internetteki en büyük taraftar platformu olan ultraslan forumlarında bir organizasyon tertiplemişti. plana göre ali sami yen'deki bir maç öncesi taksim'de toplanılacak ve mecidiyeköy'e kadar yönetim istifa yürüyüşü yapılacaktı. maç günü gelip çattığında öğlen taksim'den mecidiyeköy'e kadar grup halinde ne kadar sarı kırmızı kıyafetli adam varsa 'abiler' tarafından tartaklandı hatta dövüldü. bak sen şu allah'ın işine. abicim keriz misiniz ultraslan forumlarında organizasyon yapıyorsunuz diyenler olacaktır ama o dönem kimse ultraslan'dan böyle bir şey beklemiyordu. zaten yine o sezonun son maçındaki 'hırsız hagi' mevzusu ultraslan'ın ikinci vukuatı olmuştu ve tribündeki yozlaşma başlamıştı.

    o organizasyonu kim dağıttırmıştır, hagi'ye kim hırsız diye bağırttırmıştır bilemem ama o dönemki başkan özhan canaydın'dı ben bunu bilirim bir tek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın