• 99
    http://www.fanatik.com.tr/...yrilabilirim-1231855

    4 sene önce hoca güçlü sponsor istedi, yoksa bırakırım dedi. milangaz beşiktaş'ın sponsoru olmayacağını açıkladı ve hoca euroleague'de mücadele edecek olmasına rağmen beşiktaşı bıraktı. yanılmıyorsam ertesi gün bizimle anlaştı.

    daha 10 gün önce eurocup'u kazandık. ergin hoca zaferin ardından önümüzdeki sezonun yapılanmasıyla ilgili konuşmaya başladı. bas bas bağırıyor hoca 9-10 milyon dolar bütçe diyor, sponsor devam etsin yoksa bırakırım diyor. taraftarlar hala zafer sarhoşluğundan farkında değiller. aradan geçen 10 günde hocaya hala garantiler verilmediği, arkasından iş çevrildiği için hoca net konuşmuyor. ilk önce bilet fiyatlarıyla bir deneme yapıldı, boşa değil yani. öyle rakamlar verildi ki taraftar gelmesin, istenilen bütçe gelmesin, hoca gitsin.

    ikinci gelişme ekrem memnun gitti, basketbol şubesi sıkıntılı çünkü. geçen sene de hocaların yerlerinde gözü olanlar vardı geç olsa da amaçlarına ulaştılar. bunlardan biri de can topsakal işte.

    arkadaşlar komplo teorisi demeyin şimdiki hedef ergin ataman. nasıl ki ekrem memnun ayrılmak zorunda kaldı aynısını ergin ataman'a da yapacaklar. şu an farkında değil taraftarlar ama yukarıda belirttiklerim ilk adımları ve bizim gördüklerimiz. ergin hocanın arkasından iş çeviriyorlar. bunların başında yine aynı isim can topsakal var. geçen sene çok uğraştı hocayı gönderemedi, kuyruk acısı var. murat özyer ile uğraştılar hatta.

    sezon başında hocanın maaşı düşürüldü ama gitmedi. neden? çünkü kendi deyimiyle 50 senelik galatasaraylı. demek ki her şey para değil. aslında hoca gizliden mesajlar veriyor başka sıkıntıların olduğuna dair. ilgili twitlerin sadece iddia olmadığına adım gibi eminim. tüm bu anlattığım sebepler ve can topsakal'ın kuyruk acısı yüzünden hoca gidebilir. o zaman biz büyük galatasaray taraftarına düşen bu oyuna dur demek ve bilet oyununu bozduğumuz gibi bu oyunu da bozmaktır.

    ekrem memnun oyunlarla gönderildi. ergin ataman gitmesin diyorsak vakit geç olmadan #cantopsakalistifa!
App Store'dan indirin Google Play'den alın