• 12
    üzerinden yapılan demagoji ilgimi çekmiyor. ölen tüm masumlar adına üzgünüm ve ne yazık ki yapabileceğim bir şey yok. bu ülkenin artık acılarında ya da sevinçlerinde birleşebileceğine inanmıyorum. reyhanlı'da %71 kilis'te %65 alan iktidar partisinin iki yerde de yaşanan acıların en büyük sorumlularından olduğunu görmek için büyük siyasi analist olmaya gerek yok. bunun dışında yarın sevdiğim insanlara hiçbir zaman desteklemediğim zihniyetin göz yumdukları yüzünden zarar gelme ihtimali var. yarın bana sırf bu yüzden zarar gelme ihtimali var. bundan sonra ülke yetkililerinden birinin bile istifa etmeyeceğinin farkındayım. ülkenin içişleri bakanının benim ölümüm üzerine sırıtıp güvenlik zaafiyeti olmadığını söyleyebileceğinin farkındayım. daha da kötüsü eğer ölümüm sevmedikleri bir mitingde falan geçekleşirse acıda birleşmem gerektiği söylenen ülkem insanlarının bir stadyum dolusu tarafından ölümün dahi yuhalanabileceğini biliyorum.

    ülkemizde siyaset ufak tefek ekonomik ve sosyal sorunlar arasındaki ufak görüş farklılıkları seviyesinde değil sonucunda ölümümüze yol açacak olaylar seviyesinde ilerliyor. kilis'teki %65'lik akp seçmeni de kilis'te yaşanan ölümlerin ve benim, sevdiklerimin ya da diğer masumların olası ölümünün direkt sorumlularındandır. bu durumda yapılan acı şovunu da samimi bulmuyorum.

    sahaya giren kişi de benim gibi bir insan olabilir. sadece üzülürüm. dediğim gibi, yapabildiğim zaten bu kadarla sınırlı. bunun haricinde önceden söylediğimi tekrarlayayım. uzun süredir ölüyoruz. kilisliler de yakında alışır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın