• 1477
    26 eylül 2009 antalyaspor fenerbahçe maçı sonrası;

    "böyle oynarsak şampiyonuz"

    christoph daum

    uyutmayın milleti. ihtilaller, sürekli gündem değiştiren trilyonluk holding medyaları, kan emici büyük futbol düşünürleri zaten bu işi sizin yerinize yapıyor herr daum. koskoca 90 dakika bir tek alex'in ayağına bakarak, traş makinasına * umut bağlayarak, 85 dakika ne oynadığı belli olmayan mehmet topuz ve baroni ile sahada yarım yamalak ayakta durmaya çalışan, temposuz 7 kişiyle mi şampiyon yapacaksın bu takımı? her ne kadar yandaş medyanın büyük düşünürleri(!) adınıza pohpoh yapsa da, fenerbahçe taraftarı bu martavalı yemeyecek kadar bilinçlendi! unutmadan ekleyeyim, her avrupa hezimeti sonrası "takım tecrübe kazanıyor" lafını 6 yaşındaki kızım bile "baba bu amca çok sevimli, bize her akşam böyle masallar anlatsa ya, dinlesek" diyerek geçiştiriyor.

    aynı gün başka bir mecrada, başka bir büyük(!) türk düşünürü;

    "eski günlere geri döneceğiz"

    bülent uygun

    yani tam olarak hangi eski günlerden bahsediyoruz bülent hoca? kara gözlüklü ve 302 mercedes şoförlerini anımsatan montunla asker selamı çaktığın günlere mi dönüyoruz? bu takıma ne verdin ki, "geri dönüşten" bahsediyorsun? bank asya'daki günlerden bahsediyorsan söylemem lazım ki, orada eyyamlar kralı yunus yıldırım da bulunmuyor.

    (bkz: tutmayın küçük enişteyi)

    yukarıda adı geçen zevattan birinin her ne kadar belli olsa da;

    (bkz: ne içtiyseniz aynısından ben de istiyorum)

    herbiriniz için hesap kesim tarihi yaklaşıyor, birikmiş faiziyle dayanacağız kapınıza, bu sefer korkunun da, eyyamcı hocalarınızın da, tütsülenmiş direkleriniz ve stadyumlarınızın da ecele bir faydası olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın