• 164
    ya arkadasim polis molis yok mu ya? al bunu al al al. yani nedir sen buraya yazinca ne oluyor birader? beni aklinca afise falan mi etmis oluyorsun? kafanda kurdugun bir topluluk bana bilenecek falan mi saniyorsun?

    ne kadar trol oldugunuzu ispat ediyorsunuz sadece. derdinizin fikirler degil kisiler oldugu, fikirlerinizin konusulan baslik altinda zayif kaldigini kabul ederek gelip temcit pilavi gibi tekrar ustelik de ne alakaysa amk benim basligimin altina yazarak skimsonik ek'le falan sozum ona fikrinizi aklar gibi gorunup hedef gostermeye calisiyorsunuz.

    olum ben 20 senelik turizmciyim, rehberim. sizin 3 kurusluk provokasyonlariniza halim abi vs gibi gelip size kufredecegimi falan saniyorsaniz yaniliyorsunuz. ben sogus domates isteyip yaninda salatalik koymuslar diyerek italyanca bilmeyen asci basina kufreden turistin agzina sicmamisim sizin 3 kurusluk gece yarisi entarisi provokasyonu yapayim, deli diyeyim, her soyledigini buraya tasiyayim kizdirayim kufrettireyim sozlukten attirayim burasi ben ve bana benzer trollere kalsin provokasyonunuza gelmem.

    al bak tek tek yaziyorum. milletin nick altina gelip ruh hastasi falan diyecek genislikte adam var olm saka misiniz? sen doktor musun? yaptigin seyin hakaret olmamasi icin senin doktor olman lazim. alacagin cezanin takipcisiyim.

    gece yarisi provokatoru de kendini biliyor. bu sacma sapan argumana aklinca destek vererek ayni hakarete imza atiyor.

    ikinize de sozlerinizi iade ediyorum.

    tobiasa gelince. allah onu hamza'nin avukati yaparak yeterince cezalandirmis. daha ilgi cekmek istiyorsan buyur yaz.

    bunlar hep gecen hafta en ofsayt olamadilar diye kasmanin sonuclari. kasmayin cocuum dogal olun. rahat olun. basaracaksiniz. neymis 180 tane yazmisim. belli ki az yazmisim. tiplere bak ya.

    edit: http://gss.gs/t4y.jpg birisi bu arkadasa burasinin bir spor sozlugu oldugunu, kafasina gore milletin nick altina gidip her yazara kendisi cevap (kendisi oyle oldugunu saniyor bu arada, 2 maci vermis 3.'sune sasirmak normalmismis, oburu sayilmazmismis hoca tribundeymismis, ne isi varmis tribunde adam olsaymis gpnderilmeseymis tribune kaldi ki ben de izledim maci laf simdi bu) verirse sol frame'in alacagi hali bir anlatsin. ya da bosverin kendisine hak verelim sussun yeter ki. tamam tobi he tobi haklisin tobi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın