resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1164
    drogba bize transfer oldugunda 34 yasindaydi. drogba bile o fizigine o cv'sine ragmen bir yerden sonra yaslandigi icin elestirilmisti. ki nispeten hakliydi da bu elestiriler. bak drogba diyorum, kiyas yaptigim adam drogba yani. simdi baktigimiz zaman bilal kisa 33 yasinda. cok ustun bir performansi ve meziyeti yok. birak drogba'yi sabri'nin bile cv'sine sahip degil. ben aman aman buyuk mac kurtardigini falan da hatirlamiyorum. ha belki bir skor katkisi verdi bu bir gercek. ancak 33 yasinda, kariyerinin sonunda, fiziken ancak 45 dakikayi cikarabilen bir futbolcu, uatelik oyle aman aman bir yetenegi olmayan, vasatin bir tik ustu bir anadolu topcusunun galatasaray'da isi yok. anlatmak istedigimiz bu. yahu bu adam 25 yas civarlarinda su paralara oynuyor olsa, yedekten girip takimi rahatlatsa falan arada bir nebze anlarim. derim ki orta halli bir yedek. ancak adam 33 yasinda, fiziken bitmeye yakin, ustelik hamzaoglu bu adami melo'dan dogan boslugu bir nebze doldursun ve sneijder'i yedeklesin diye almis. abi bu adam sneijder'i yedekleyemez. melo konusuna hic girmiyorum. her seyden once pas konusunda sikintili bir adam. evet teknik sayilir, evet mucadele ediyor kendi capinda ama bu adam pas atarken bekliyor. tek top konusunda bir pariltisi yok. ara pasi konusunda yeterli degil. e arada uzaktan sutlarla takimi rahatlatiyor, arada sirada bir iki guzel pas atiyor diye 33 yasindaki adami ne diye galatasaray'a aliyoruz?

    simdi soyle dusunun, bu hamza bey 33 yasinda bir yabanci futbolcuyu takima alir miydi? birbirimizi kandirmayalim, o futbolcu drogba seviyesinde falan olmadikca almazdi. ki almasinda zaten, ama bakiyorsun adam 33 yasinda bilal kisa'yi takima getirip bir donem ilk 11 oynatmayi bile dusunuyor. olmaz abicim. bugun kolo toure gibi bir furbolcu bile 34 yasinda olmasinin dezavantajlarini sahada fazlasiyla gosteriyor. hizi kaybolmus, ilk mudahaleleri yetersiz, muthis tecrubesiyle hala is yapiyor ancak okeye donuyor belliki.. e sen bu seviyelerdeki isimli futbolcularin bile artik sos verdigi gunumuz futbolunda gidip hayatinin baharini akhisarda yasamis 33 yasindaki bilal kisayi takima getiriyorsun. resmen bu adami taraftarin onune atiyorsun.

    bak bilal'e anlatir gibi anlatiyorum; bilal kisa'yla bir alip veremedigimiz yok. adam yasindan ve kisitli yeteneklerinden dolayi olabildigi kadar oynuyor. ama bilal'in 33 yasindan sonra yeri galatasaray degil. artik akhisar'da jubile yapma zamaniydi. ama bizim mukemmel teknik direktorumuz napti? 33 yasina gelmis adami melo ve sneijder'in boslugunu doldursun diye takima aldi. hem bize hem bilal'e yazik etti.

    bak yine sinirden elim ayagim titriyor, allah seni bildigi gibi yapsin hamzaoglu. keske o takimin basina hic gecmeseydin de o yildizi hic takmasaydik, en azindan ne boktan durumda oldugumuzu acik eder adam gibi bir takim kurabilirdik. sabri'yle, umut'la, selcuk'la, bilal'le, jpk'yla imtihan olmazdik belki. bok ettin gittin her seyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın