• 23
    hayatımda ilk kez evin dışında izlediğim maçtır. rahmetli babam fenerliydi ama fanatik değildi. ben de o zamanlar çocukluğun da verdiği heyecanla hastalık derecesinde galatasaraylıyım. o gün bi kaç mekan gezdik her yer tıklım tıklım dolu. neyse babamın arkadaşı sayesinde bir mekan bulduk gittik lokal tarzı bir yer, alkol alanlar falan da var.
    ne oluyor, nasılmış maç izlemek diye düşünürken tosun kale dibinden kaçırdı golü dk 5 falan. türkiye kupası'nda o dakikalarda atmıştı golü. ben alışmışım tabi bizim takımın başarılarına yeneriz uçarız kaçarız havalarındayım. fener'e karşı deplasman olayını bilmiyorum tabi. sonra ali güneş attı, fenerliler seviniyor kadeh tokuşturanlar, sevinenler olduğu kadar galatasaraylılar da üzgün. sonra yusuf attı maç da gitti aslında. suat golü atınca umutlandık ama sonuç değişmedi.
    şimdi öyle bir ortamda maç izlenebileceğini düşünmüyorum. benim gibi çocuklar da vardı ama alkole rağmen kimse birbirine sataşmadı herkes efendice maçını izledi. o günden sonra yine böyle fener maçlarında babamla maçlara gittik. heyecanla maç gününü beklerdim maça gitmek için. şimdi ne babam var ne de maçların heyecanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın