• 9
    gelecek sene için beni heyecanlandıran üçlü. teker teker bakarsak;

    sinan gümüş'ü taa geçen sene oynatılması için bas bas bağırıyorduk zaten yeteneklerini kanıtladı bana kalırsa.

    alex telles: şampiyonlar ligi'nde chelsea'ye karşı oynattığın, birlikte 4 kupa kaldırdığın oyuncu iyi oyuncudur. iyi olmasından kastım mesela jose rodriguez gibi kücük takımların futbolcusu değildir telles baya baya bizim çapımızın oyuncusu. ayrıca italya görmüş geçirmiş olması bir avantaj. carole ile önlü arkalı oynayabilirler.

    bruma için ne yalan söyleyim pek parlak görmüyorum ama sağ kanatta olcan adın, sabri, hatta tarık'ı göreceğime kendisini görmeyi tercih ederim. kendisine beddua edenler olmuş neden yükleniliyor anlamıyorum. sonuçta bruma demedi bana 10 milyon euro verin nolur diye. beddua edeceksiniz gidin scout ekibine ve ona o parayı vermeyi onaylayanlara edin.

    aslında yazıldığı kadar kötü bir kadromuz yok. iyi bir taktik disiplin ve kondisyon hocası saçma sapan işlere girişmeyen *birini bulduğumuz an yükselişe geçeriz. geçen seneden tek eksiğimiz takımın bel omuru melo. burak da var fakat o devre arasında gittiği için saymıyorum cünkü biz ilk dönem de cok kotuyduk. onun dışında takıma podolski katıldı kalite olarak. adettendir bir 11 yaratırsak;

    muslera
    linnes* koray chedjou telles (carole)
    transfer* selcuk inan(u: gönül isterdi ki yerine bir box to box ama para yok :()

    sinan gümüş (bruma) 10 podolski(yasin)

    transfer(u: senede ortalama 20 gol atmasına gerek yok. kafa vuruşu iyi pozisyon almasını bilen, duvar olmayı becerebilen, arkadan gelenlere pozisyon yaratabilecek bir forvet olsa yeter)
App Store'dan indirin Google Play'den alın