• 196
    (bkz: #1949107)

    sözlükte galatasaray lehine, beşiktaş aleyhine bir şey yazınca ofsaytlanıyorsunuz. bunları dert edecek biri değilim, görüşümü her zaman belirtirim bilen bilir. ancak bu entry için ofsayt yemek buranın ne kadar seviyesizleştiğinin kanıtı. bir de başlıklar açılıyor, neden beşiktaş'a kaybetmemiz gerektiği söyleniyor falan. fener olursa önünü alamazmışız. kafaya bak sen. beşiktaş olursa önünü alırsın yani? adamlar statlarına kavuştu. iyi bir takıma sahipler. defanslarını yenileseler 3-4 sene götürecek bir kadronun iskeletine sahipler. ha ben yine beğenmiyorum ama top oynamaya çalışan tek takım. bir de sizin kafa ile bizim yönetimin kafası aynı. madem galatasaray'ı düşünüyorsunuz, o zaman fener'in şampiyon olması gerekir ki bizimkiler bir şey yapsın. yoksa nasıl olsa bizim 4 yıldızımız var, nasıl olsa fener o kadar para harcayıp şampiyon olamadı, biz böyle iyiyiz kafasıyla hiçbir şey yapmayacaklar.

    düşünsenize, play-off zımbırtısının olduğu sezon beşiktaş, fenerbahçe'yi 1-0 yenmişti de biz de o aptal play-off'larda son maça kadıköy'e beraberlik durumunda da şampiyon olma avantajıyla gitmiştik. beşiktaşlılar ''fener'e yatalım da fener şampiyon olsun, nasıl olsa fener avrupa'ya gidemiyor, şike yüzünden battılar, terim ile galatasaray'ın önünü alamayız'' diye düşünmüş müdür? hayır. şu tinerciler kadar gurur ve şeref yokmuş pek çok kişide.

    oldu olacak türkiye kupası finalinde fenerbahçe'ye kaybedelim de son hafta fenerbahçe kupa almanın rahatlığıyla fazla asılmasın. nasıl olsa bir tane kupa kazandık, ikincisini almasak da olur, başarılı sayılırız diye düşünüp son hafta puan kaybederler, beşiktaş da rahat rahat şampiyon olur. sonra da gelecek sezon galatasaray derbisinde ali sami yen'e küfür ederler, başkanları bizi şike ile itham eder, taraftarı stadımızı vermedik diye bize kin güder, futbolculara ana avrat küfreder... siz de zevkten karta go go go diye eşlik edersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın