resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 8471
    kendisini ünal aysal futbolunu beğenmeyerek kadro dışı bırakmamıştır. aysal futboldan anlamazdı. roberto mancini de emmanuel eboue'li alex telles'li galatasaray'da sabriyi bi sağ bekte bi sol bekte oynatıyordu üstelik. kendisinin kadro dışı kalması vakası tamamen aysal'ın o zamanlar yakın dostu olan ve terim, albayrak, dürüst üçlüsü gidince futbol şubesini tek başına ele geçiren bülent tulun'un tasarrufuydu. aysal acızık futbol bilse tulun'a bu salih, umut, ontivero falan ne tulun sen napıyon, kimi sikiyon derdi zaten. ama kendisi de defalarca dedi, futboldan da futbolcudan da anlamam paradan anlarım diye. kendisini yakınen tanıyan hıncal uluç da bu durumu yazmıştı. galatasaray'ın gündeminde olmayan bir futbolcunun transferini sorun mevkisini bile bilmez. tulun'a danışıyor sürekli diye.

    ayrıca aydın yılmaz'ın sözleşmesi bittiğinde avrupa'da kulüp arayıp sonra tekrar galatasaray'da sözleşme imzaladığı yıl ile sabri sarıoğlu'nun sözleşme yenilediği geçen sene arasında tam 3 sene var.

    işkembe-i kübradan sallama şenliğini geçtiğimize göre meselenin özüne dönebiliriz.

    sabri yıllardır mazlumu oynadı hep. ancak hamzaoğlu tanman ikilisi kendisini onure etmek adına süper zamlı sözleşme verip ilk 11 de alternatifsiz bırakınca saha içi saha dışı bütün hal hareketleri değişti. maskesini düşürüp gerçek yüzünü gösterdi taraftara. tripli göbek reyize taraftarın sadece futbolu değil, bu düşen maskesi, ortaya çıkan kişiliği nedeniyle de değil 1 sene 1 maçlık bile tahammülü kalmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın