resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 307
    bence çapraz bağları koptuktan sonra ingiltere'ye transfer olarak hayatının hatasını yaptı. ingiltere premier ligi temposu ve mücadelesi nedeniyle sağlam giden adamı bile bocalatabilir, yeteneklerini sorgulatabilir bir lig. her oyuncu kolay adapte olamıyor ingiltere ligine.

    monaco'nun başkanı monaco projesi kendisine beklediği saygınlık ve itibarı getirmeyince bu projeden vazgeçti. pahalı ve yıldız oyuncular getirmek yerine genç yıldız adaylarını getiririm, hem maaşları az olur ffp den fazla sıkıntı yaşamam, hem de param cebimde kalır ileride bu oyunculardan bi kaç tanesini satıp büyük paralar kazanırım diyerek strateji değiştirdi. bu bağlamda alt yapılarını ve kadrolarını wonderkidlerle doldurdular ve başarılı da oldu. martial manchester'a rekor ücrete gitti. eminim bir çok kişi tomas lemar, abdou diallo gibi oyuncuların bir sonraki durağını merak eidyordur.

    bu strateji değişikliğinin vurduğu isim ise radamel falcao oldu. falcao'yu maliyeti nedeniyle kadrolarında düşünmemeye başladılar. falcao'ya ingilizlerden başka ciddi talip çıkmayınca ingiltere'nin yolunu tuttu. ancak sakatlıktan yeni çıkmış ve çok daha zorlu bir seviyenin içinde yeni kurulan bir manchester takımının içinde buldu kendisini. burada istediği başlangıcı yapamayınca ciddi bir özgüven sorunu yaşamaya başladı. futbolcular için sakatlık dönüşü çok ama çok önemlidir. dönüşte iyi şekilde başlayamazlarsa yetenekleirni sorgulamaya, özgüven sorunu yaşamaya başlarlar. bu durum da formsuzluğu, yeni sakatlıkları beraberinde getirir genelde.

    falcao ingiltere'ye gitmeyip, ispanya yada fransa'da falcao olarak dönüşünü yapıp özgüvenli bir şekilde ingiltere'nin yolunu tutabilirdi. ancak monaco'nun projesinin rafa kalkması ve monaco'da yeni bir proje başlaması, zlatan ve cavani'li psg'nin kendisine ihtiyacı olmaması, yüksek maaşı gibi durumlar onu premier lige itti.

    şimdi ihtiyacı olan şey maaşından feragat etmek, daha düşük bir fizik seviyesi olan bir ligde goller atıp yeniden özgüven kazanmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın