resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5013
    gerçekten bugüne kadar ne yaptı da galatasaray adına tabiki çok ihtiyacımız var filan deniliyor.

    ilk geldiği sene 2012-2013 sezonu sağ çizgide oynadı. takım temposuna bir türlü ayak uyduramıyor, sürekli taç çizgisine gidip kalçasını rakibe dayayıp top saklama gayretinde bulunuyor ve topu kaptırıyordu. 1-1 biten schalke maçında yediğimiz gol dany'den cok kendisine yazabilirim hatayı. 2-3 biten schalke maçı o sezonun tek golüydü kendi adına

    2.senesi 2013-2014 süper kupa maçında bomboş durumda drogba'ya vermeyip, kaleye vurması ve o sezon sanırım yine en fazla 10 maç filan oynamıştı gerisini sakat geçirmişti. yanlış hatırlamıyorsam o sezon sadece bursa maçında burak'a bir asisti dışında hiç bir katkısı yok.

    3.senesi 2014-2015 en verimli olduğu sezon. balcova yaşamspor'a bir penaltı golu, konyaspor'a bir gol. kadikoy'de 1-0 kaybettiğimiz fenerbahçe maçında 43.dakikada gerek yokken hakan balta'ya geri pas atmış ve o pozisyonda hakan'ın sakatlanıp yerine koray günter'in girmesine sebep olmuştur. melo'nun eksikliğinde 6-7 maç oynamıs sonra yine ufak tefek sakatlık geçirmiş tek tük oynamıştır. beşiktaş ve kupa finalinde bursa maçı'nı hatırlıyorum o süreçten sonra.

    gelelim sezon başınaa 2015-2016 her ne kadar sevmesem de selcuk inan kadar maç oynama acısından istikrarlı bir oyuncu bile hiç rızık mızık toplarına girmezken kendisi sanki yılda en az 25 maç oynuyor gibi bizim de rızkımız bu ehe sen ronaldo ne kadar kazanıyor biliyor musun gibi gider yapmıstır.

    ee hamit kardeş müslümanlık sadece umre'ye gitmekle olmuyor. haksız kazanc kazanıyorsan o parayı kabul etmeyeceksin. real'e gelince ben sakatım para almam yanlıs olur, galatasaray'a gelince rızık abi bana ne yani....
App Store'dan indirin Google Play'den alın