• 43
    lan salak herifler, o eurocup nasil alindi saniyorsunuz! beyin yoksunu musunuz arkadas siz yahu? o kupayi alan taraftar ulan taraftar. elbette cocuklar her seylerini verdiler. ancak boyle bir taraftar gucu olmasaydi, biz munih ya da canaria serisinde sepetlenmistik bile kupadan. ergin hoca bile strasbourg macindan sonra: "deplasman tecrubeleri var ancak abdi ipekci tecrubeleri yok" dedi. anlamiyor musunuz? bu taraftar o takimin her seyi, kimler gelip gecti o takimdan ama hala icerde avrupa'nin en buyuklerini kafalarina vura vura yenebiliyorsak, bu degismeyen tek sey yani taraftar sayesindedir. siz simdi kalkmissiniz bu fiyatlarla o maclara giden ve cogu ogrenci ya da orta gelir sinifina mensup adamlari abdi ipekciye sokmuyorsunuz? lan o taraftar gelmezse abdi ipekci'nin bi esprisi kalmaz arkadasim anlamiyor musun? hasta misin sen? git sponsor bul amk. lan hic bise yapamadin, git selcuk'u bi yerlere sat, sabri, umut, selcuk, hamit dortlusunu defedip maaslarini butce olarak basket takimina aktarsan o butceyle ergin hoca el'yi alir sana beyinsiz!

    abi vallahi kafayi yemek uzereyim. lan daha ne kadar rezil olabilirz ki diyorum, bakiyorum daha da rezil olmusuz. lan git su takimin basindan, lan allah askina git. koy bakkali gibi takim mi yonetilir abi ya. git allah askina git.

    ulan nisan hazirligi yapiyorum, nisan ayagina beni gardim dusuk yakalayan esnaf bile bu kadar seyetmiyo ya. onlarda bile bi utanma duygusu var amk. sisi yonetim diye iraya seceni de, orada tutani da, sizi de...
App Store'dan indirin Google Play'den alın