resim
Jorge Luis Sampaoli Moya
Görev:Teknik Direktör
Takım:Flamengo
Yaş:64
Uyruk:Arjantin
  • 33
    lafı eğip bükmeden söylemek gerekirse ben bu adamın yönettiği bir takımın toplam dört maçını* izledim. sizin de -eğer copa america merakınız falan yoksa- daha fazlasını izlediğinizi sanmıyorum. avustralya maçı avustralya gelene geçene yenildiğinden zaten bir ölçü değil. ispanya maçı ise geri kalan maçlar içinde kazandığı tek maç. forvetsiz oynayan hollanda'ya ve "hepimizin sempatisi olan" brezilya'ya karşı yenilmiş bir şili'nin ilk maç hariç* hepsinde meşhur 3-4-3 taktiğiyle oynamış, göze hoş gelen futbol harici pek de başarılı olduğu söylenemeyecek hocası sampaoli.

    anlamadığım konu ise galatasaray orta sahasında istemediği hoca saha kenarında diye yanından geçen topa müdahale etmekten erinen, defansa koşmaya zahmet etmeyen bir selçuk; arada sırada lütfen aldığı kafa topları harici bir boka yaramayan gamsız donk varken bu adam gelip başarısız olacak ve siz çok mu üst düzey bir tahmin yapmış olacaksınız? bu adam güney amerika dışına çıkmamış fakat avrupa'da süper takım çalıştıran pellegrini yarın galatasaray'a gelse selçuk inan'ın formasını çıkarıp sahadan çıkmak istemeyeceği, yasin'in gavura pas vermeyip atakları hiç etmeyeceği belli mi yani? avrupa'da gittiği her kulüpte kupası olan mancini bu takımın başından gittikten sonra selçuk kaptanımız kendisinin mevkisinin anlaşılamadığı* hakkında açıklamalar yapmadı mı?

    ya da elimizde toplam dört maçlık verisi olan, kazandığı iki maçtan birinde 3-4-3 oynatmamış bir hoca hakkında 3-4-3'ten başka bir bok oynatamaz ahkamını kesme özgüvenini nereden buldunuz? sampaoli başarısız olunca gerçekten "dediğiniz gibi" güney amerika dışına çıkmadığından mı başarısız olmuş olacak yoksa takımda yeniçerilik, gruplaşma gırla gittiğinden mi?

    dediğiniz gibi gelişecek bir başarısızlığın dediğiniz nedenden olmaması gibi bir ihtimali göz ardı etmek yakışık alıyor mu?

    sürekli bir şeyler demekten, dediklerinizi demiş olmaktan ve bunları bir daha demekten yorulmuyor musunuz?

    madem artık galatasaray'da sallama işi çok kolay ben de sallayayım: seyrantepe'de stat olmaz. olursa başarısız oluruz. seneye görüşürüz :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın