• 3
    ilk turu sona ermiştir. bir üst tura çıkan takımlar, seri tahminim ve eşleşmeler şu şekilde:

    batı:

    golden state warriors - portland trail blazers: 4-1

    curry yokken bile bu kadar güçlüler işte. portland clippers'ın sakatlıkları sonucu bonus bir şekilde 2. tur görecek. curry oynamasa da olur bence. alsınlar maksimum 2 maç. warriors yine yorulmadan final görecek gibi. seri an itibari ile 1-0.

    san antonio spurs - oklahoma city thunder: 4-3

    seride durum 1-0. insan dışı, mantık dışı bir ilk maç geride kaldı. spurs yok etti okc'yi. saha avantajı en büyük avantaj burda spurs adına. spurs şampiyonluk favorim bir kere eğer sakatlanmazlarsa ancak onları da net bir şekilde zorlayacak takım ile oynuyorlar. ilk maçın yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. sonuçta 1 maç kaybetti okc. ayağa kalkacaklardır. ve belki de bu seri durant'in okc ile geçireceği son seri olacak. bu sebeple daha dirençli bir takım bekliyorum. kolay teslim olmayacaklardır, her ne kadar laylaylom bir takım, isolation oynayan bir takım olsalar da.

    doğu:

    cleveland cavaliers - atlanta hawks: 4-1

    atlanta geçen sezon saha avantajına rağmen patates olmuştu. ellerindeki malzeme ile zorlayacaklarını düşünmüyorum cavs'i. finale doğru yolculukları rahat devam edecektir.

    toronto raptors - miami heat: 2-4

    heat bence bosh olmamasına rağmen cavs'i zorlayacak en önemli rakip doğuda. ilk 5 çok formda, bench yerinde. whiteside saçmalamaz ise heat finale çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın