• 271
    bir ya da birkaç adet sülalesi anonim tarafından yönetilen twitter hesabı. ben taraftarları bu kadar gazlayıp birbirine düşürmeye çalışan, bu kadar adi, bu kadar çıkarcı, bu kadar rüzgarın estiği tarafı yalayan ve bu kadar paralı köpek sıfatının hakkını veren bir hesap görmedim ve bu hesabın genellikle olduğu gibi de fenerbahçeli olması şaşırtmadı.

    hesabı yöneten kimse hitabet gücü tıpkı rte gibi üst düzey ve türk halkının duygusallığını, gazla iş yapmasını ve daha da önemlisi koyun psikolojisini çok iyi biliyor ve kullanıyor. kelimeleri ona göre seçip caps lock'u twitin ona göre kısımlarında açarak okuyanda bi etkilenmeye sebep oluyor. yani tabiri caizse attığı twitler ruhsuz değil canlı, diri, bünyede belki olumlu belki olumsuz ama heyecan uyandıran twitler.

    ama neyse ki gördüğüm kadarıyla sosyal medyadaki fenerbahçe taraftarının da birçoğu bu hesabın yazdıklarını kaale almıyor, hatta taşak geçenler var.

    sözkonusu hesabın ayrıca tam bir loser olduğunu hatırlatalım. ne zaman fenerbahçe şampiyon olacak diye koca koca harflerle yazdılarsa o sezon hep şampiyonluğu kaybettiler, inşallah bu sezon da yine aynısı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın