resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8617
    kaynağı, doğruluğu belli olmayan bir tane haberle(aradım aradım bulamadım o haberi nette) gaza gelen taraftarlarımız olduğunu bir kez daha göstermiştir.

    ya beyler bu selçuk yasin'i taraftarın önüne atmak için katar'dan 8m teklif geldi, yasin zam istiyor haberleri yaptırtmıyor muydu daha dün? @senf10 isimli yasin aşığı twitter kullanıcısının gülünç iddialarına balıklama atlamamış mıydınız?

    şimdi de gelmiş aynı selçuk yasin'i korumak için poldi'ye çattı haberine inanıyorsunuz. ben haberi aradım aradım bulamadım. bakacaktım hangi gazete kimin haberi diye. malum türk basınında spor müdürlerinin %90'ı fenerli ve çok güzel yalan haber yapıyorlar.

    kaynağını bilmediğimiz, arayıp da bulamadığımız bir habere inanıp bugün buraları entry dolduracağız yine. türk spor basınında spor müdürlerinin %90 ınının fenerbahçeli olduğunu yazdıkları haberlerin çoğunun yalan olduğunu bile bile yapacağız bunu hem de.

    kaptanlık konusuna gelirsek selçuk bir kaptanın sahip olması gereken liderlik ve motive etme vasıflarına abilik vasıflarına sahip değil. hiç bir zaman da olmadı. ama şu aptal türk basınının uydurma haberlerine balıklama atlamayın. hele bunun gibi nette arayıp arayıp bir türlü bulamadığınız haberlere hiç atlamayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın