• 202
    --- alıntı ---

    "teröre şehitler verdiğimiz şu zamanlarda teröristleri andıran o sakallar hoş olmuyor. hem madem bu kadar dinine bağlı birisin neden rakibine tokat atıyorsun?"

    --- alıntı ---

    şayet bunları gerçekten söylemişse aykut demir'in yerinde olsam mahkemeye veririm. aykut denen oyuncuyu ben de sempatik bulmuyorum, egemen korkmazgiller familyasından. ancak, hiçbir alakası olmamasına rağmen şehit haberlerini kullanıp ''teröristleri andıran o sakallar'' yorumu kabul edilebilir bir şey değil. bu tür adamlar yüzünden ben sakalımı kesmiyorum. normalde en fazla 2 numara uzunluğunda bırakırım ancak bir defa uzatayım biraz dedim baktım çevreden bu kafada sesler yükseliyor. ingiltere'de yaşamama rağmen sözde müslüman olan çevrem böylesine saçma yorumlarda bulunuyordu. inat değil mi dedim uzattım istemeye istemeye. hala da uzatıyorum. bu tiple işe almazlar, kes öyle git dediler. dedim ki burası türkiye değil, insanların kafasının dışı ile değil daha çok içi ile ilgileniyorlar. işe alındım. hala uzatıyorum. neyse ki uzun sakal batıda da moda haline geldi de her sakallıyı terörist sanmıyorlar. elin yabancısı bile bu konuda daha özgürlükçü bakabiliyorken bizim zengin, okumuş, sözde modern adamlarımız böylesine bağnaz yorumlarda bulunabiliyor.

    bu tür adamlara ne diyoruz beyler? cihangir çomarı mı? beşiktaş çomarı mı?

    edit: insanların algısını sikeyim. evet. insanların algısını sikeyim. insanlar kafalarında teröristleri esmer ve uzun sakallı olarak algılıyorlarsa bu benim uzun sakal bırakmama engel değildir. yarın birgün insanların algısı değişip de sarışın mavi gözlüler terörist olarak görüldüğü bir dünya olduğunda ne yapacaksınız, sarışın ve mavi gözlüleri dışlayacak mısınız? ruanda aklıma geldi şimdi. hutularla tutsiler birbirini satırlarla doğrarken birbirlerini ayırt etmek için kafa yapılarına bakarlarmış. konumuza dönecek olursak, bu algıyı yaratan kim? ben insanların algısına göre mi saçıma sakalıma şekil vereceğim? kuzey kore mi lan burası? tam olarak tepkim de buna işte. bu insanlar var oldukça ben sakalımı uzatmaya çalışacağım. sırf sakalı uzun diye terörist de. oh. bunu savunanlar da ''ımı tırırıst dımımış ındırıyır dımış'' diye savunsun. yok bir de deseydi. bu yeterli değil mi? sonra benim özgürlüğüm kısıtlanıyor diye cıyak cıyak meydanlarda bağır. ufacık bir meselede bile gerçek yüzünüzü nasıl da hemen belli ediyorsunuz. daha adamın sakalına tahammül edemiyorsunuz, sakal üzerinden bir sonuca varıp adamı işid sempatizanı, siyasal islamcı ilan ediyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın