• 24
    özünde doğru bir talep ise de, nisan ayında bunun dile getirilmemesi "yasin bursa maçında 2 tane atsa idi de bu hashtag açılır mıydı?" sorusunu sormama sebep olmuştur.

    bakın yasin kalsın demiyorum %100 gönderilsin. ne var ki bunun sebebi menajerinin devre arasında yaptığı "ne kadar ekmek o kadar köfte" konuşmasıdır. performansı göstermektedir ki yasin'in amacı sezon sonunda "ben şu kadar gol attım, şu kadar asist yaptım. bana zam yapın" diye yönetim karşısına gelmektir ve biraz kafası çalışan insan bunların yaşanacağını bu konuşma ertesinde öngörebilmiştir.

    yasin olağanüstü yetenekleri olmayan, futbol zekası ise 0'ın altında olan vasat, galatasaray kalibresindeki takımlarda 300 bin euroya 70'ten sonra tempo yapmak için oyuna girebilecek bir adamdır. bu gerçeğin ocak ayında menajerine söylenmesi, "kendisi ile ilgilenen premier lig takımlarından birine" transferi konusunda gerekli her türlü kolaylığın sağlanması gerekmekteydi. yapılmadı, yapılamadı.

    hashtag'in ve sosyal mecralarda taraftarın yazılarından anlaşılan husus; kendisinin her türlü bonservis kolaylığı ile sezon sonunda takımdan gönderilmesi gerektiği, aksi halde 2. bir göbek reyis vakası ile karşı karşıya kalınacağıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın