• 2433
    cumartesi maçlarını sesli düşünerek sizlerle paylaşmak istedim. bulduğum 8 maç için 4'e 4 iki kupon yapacağım.

    mainz - hamburger sv

    mainz avrupa kupalarını kovalerken hamburg ligin orta sıralarında amaçsızca bu maça çıkıyor. rakipleri birbirleriyle oynarken mainz bir şekilde kazanıp yerini korumak hatta şampiyonlar ligi potasına girmek isteyecektir.

    monaco - guingamp

    fransa liginde şampiyon psg'nin arkasında müthiş bir bir avrupa kupalarına bilet alma yarışı var. bu yarışın tam ortasında yer alan monaco ne çıkma ne de düşme tehlikesi bulunan amaçsız rakibini geçmek zorunda.

    everton - bournemouthh

    iki takımında hiçbir hedefi bulunmazken kadro kalitesi bakımından rakibinden üstün olan,aynı zamanda 4 maçtır kazanamayan everton kendi evinde rakibinin yüzünü güldürecektir.

    real sociedad - real madridd
    atl. madrid - vallecano
    betis - barcelonaa

    fazla söze gerek yok. yukarıda bulunan 3 takımda bundan sonra tüm maçlarını kayıpsız geçip şampiyon barcelona olacaktır görüşündeyim. bu 3 takıma kalan 3 haftada oynamak faizdir diye düşünüyorum.

    eskişehir - trabzonsporr

    eskişehir için son derece önemli bir maç. rakibi her ne kadar leş gibi oynasa da ligin kalburüstü takımlarından biri. bu maçı incelerken eskişehir'in fikstürüne baktım ve eskişehir bu maçı kazanırsa, yine fenerbahçe ile oynayacak olan gaziantep'in yenileceğini düşünürsek iki takım arasındaki fark 3'e düşecek. ve eskişehir gelecek hafta deplasmanda antep'i yenebilirse ikili averajı bilemiyorum ama iki takımın puanları eşitlenecek ve son iki haftada ortalık karışacak. kesinlikle zor fakat eskişehir bu maçı almak zorunda, bahisçi gözüyle baktığımızda maç en kötü berabere biter ya da ikinci yarı daha çok gol olur.

    beşiktaş - kayserisporr

    sanırım pek bir değerlendirmeye gerek yok. beşiktaş bu maçta puan kaybediyorsa şampiyonu fenerbahçe yapacak demektir. yeni stadında ikinci maçında bence beşiktaş hafta sonu kuponlarının bankosudur.

    uzun lafın kısası;

    barcelona
    atl. madrid
    beşiktaş
    monaco
App Store'dan indirin Google Play'den alın