• 2737
    ligte takımımızdan pek bir şey beklemeyelim, beklentileri yüksek tutmayalım. hoca ve oyuncuların hedefi bu sezon için eurocup şampiyonluğuydu ve bunu aldık. ligte aldığımız son 2 mağlubiyetle zaten havlu attı diyebiliriz. benim için eurocup şampiyonluğu bu sezon için fazlasıyla tatmin edici, lig şampiyonluğu beklemek büyük iyimserlik olur.

    gelecek sezon için şunu ekleyeyim;

    1 numaralı pozisyon için beklentim gözlerimiz arroyo gördüğü için, arroyo seviyesi bir oyuncu çok istiyorum( biraz tuzlu olur ama iş yapmak istiyosak buna mecburuz)
    2 numaralı pozisyon için sinan ve göksenin götürür diye düşünüyorum. zaten lig için türk oyuncu tutma olayı filan ikisi iş yapar galiba ama emin değilim.
    3 numaralı pozisyon için schilb'in yetersiz kalacağı çok açık yollarımızı ayırcaz gibi, buraya iyi bir transfer.
    4 numaralı pozisyon için micov sakatlıktan döndükten sonra ritim bulma durumu zor olacağından buraya geçtim ve sonrasında farkettim ki burada daha rahatım dedi, muhtemelen bu pozisyonda devam edecek gibi duruyor, yanına bir transfer şart tabiki
    5 numaralı pozisyon için şöyle pota altını sağlama alacak lasme'yi rahatlatacak iyi bir transfer de buraya şart.

    yani kısaca bu takımın gelecek sezon için kafadanen az 4 tane iyi transfere ihtiyacı var. bence ergin hocaya bütçe 15 milyon seviyesinde bir bütçe verilirse euroleague'de çeyrek finale kadar gidebileceğini düşünüyorum, üzerine de ne kadar fazla para eklerseniz f4 şansı da o kadar artar. ama tabikif4 ilk seneden zor bir hedef bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın