• 2736
    tarih konusu kafamda muallak olduğu için net atıp tutmayacağım ancak bundan kısa bir süre önce bütçesinin yarıya düşürülmesi konusunda bir karar alınmış takımdır. dolayısıyla dünün skorundan bağımsız olarak konuşuyorum yönetim olarak yapılması gereken:

    a) bütçenin 6 m eurodan 3 m euroya değil, 5 m euroya düşürülmesi yönünde şubat ayında alınan kararın revize edilmesi.

    b) dün giydiğimiz t-shirtler, beklentiyi karşılayan bileklik projesi gibi herkesin maddi durumu uyarınca satın alabileceği bir iki ürün çıkartıp (biri basket logolu bileklik olabilir) bu ürünlerden elde edilecek gelirin tamamı ile basketbol takımına verileceğinin garantisini verip topu biz taraftara atmak.

    c) dünyanın taşşaklarına kurban olması gereken ergin başkanın maaşına çoktan hak ettiği zammı yapmak ve bizlerin sözde değil özde desteği ile oluşturulan bütçeyi kocaman taşşakları nasıl isterse kullanması için ergin başkana tam yetki verip arkasına yaslanmak.

    taraftar olarak bizim yapmamız gereken ise, bu projeler akabinde tribünde verdiğimiz desteği alışverişte de gösterip ergin hocaya çoktan hakettiği euroleague şampiyonu olabilecek takım bütçesini vermektir.

    sonrası zaten gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın