• 883
    2015-2016 sezonunda 30. hafta itibariyle 38 puan ile 10. sırada bulunan takım. takım sene başında ertuğrul sağlam ile başlamış 16. haftada sağlam yerine hamza hamzaoğluna bırakmıştır. kadro yapısı itibariyle ideale yakın bir takım bursaspor. gerçekten kaliteli ayakları olan defoları o kadar fazla olmayan bir takım. şimdi takımı şöyle bakalım ilk 15 maçlık bölümde sağlam ile 15 puan puan topladılar. daha sonra hepimizin bildiği hamza takımın başına geçti. sözlükte pohpohlandı bursaspor ile yaptıkları bak yeniyor vs diye. ancak gel gör ki 30.haftada sadece 38 puanda bursa. yani ertuğrul sağlamdan 8 puan fazla topladı. 15 maçlık bu periyotta 8 puan fazla toplaması bursaspor açısından önemli tabi ki ancak bursa yine olması gereken yerde değil ve o çıkışı yakalayamadı. bu sene açısından hamza yer yer yine şans faktörüyle başarılı olsada bursaspor adına kayıp bir sezon oldu.

    önümüzde ki sene eğer hamza yapılandırırsa bu takımı daha kötü duruma getirebilir. bu yüzden galatasray gibi olmak istemiyorlarsa başka teknik direktör bulabilirler.

    edit: hamzanın hazıra konduğu konusunda kimsenin şüphesi yok. en azından sezon başı düğünlerde gezdiği için kondisyon yükleyemediği takım yok elinde. o kadar övüyordunuz gerçekten noldu. hani bazı takımlar ceza alınca avrupaya gidecek bir takımı vardı ? adamın hedefi hani avrupaydı gerçekten noldu. neymiş hamza geldiğinde 11puan fark varmış şimdi düşmüş. kardeş hamza galatasaray'ı öpmeseydi 50 puan fark olurdu. bak bakalım jpk ile mutlu ilişkisi var mı? sabri neler yapıyor. önümüzde ki sene ligde ilk yarıyı dahi çıkaramayacaktır. transfer dönemini iple çekiyorum sabriyi almayı düşünüyor zaten o yeter ona.
App Store'dan indirin Google Play'den alın