• 441
    herşeyi geçtim de bu topluluk bize neden düşman? neden formamızı yaktılar? anlamış değilim. diyorlar ki futbolcularını ayartmışız. o dönem trabzonspor forması giyip aldığımız oyuncular; selçuk, engin, burak, umut, ceyhun. hatırladıklarım bunlar, başka varsa hatırlatın.

    selçuk inan'ın sözleşmesi bitmişti. o zamanki yönetimleri lig devam ederken sözleşme yenilemeyi akıl edememiş oyuncu serbest kalmış. biz almasak fener alacak ya da x takım alacak, sonuçta oyuncu gemileri yakmış. nihayetinde adam gönül verdiği takıma fenerin teklifinden daha düşük bir rakama gelmiş. sorarım(!) suç bizim mi kendi yöneticilerinin mi?

    burak yılmaz trabzonspor'dan gitmek istiyor, taraftarlarla tartışmış falan. sözleşme fesih ücreti 5 m euro'ydu yanlış hatırlamıyorsam. yine yöneticileri bu ücreti yukarı çekmeyi akıl edememişler. sonra hatırlamadığım bir rus takımıyla anlaşıyor. rusya'ya gidiyor fakat pişman oluyor. kankası ve diğer arkadaşlarının olduğu takıma gitmek istiyor. yöneticilerimize beni burdan alın diye haber gönderiyor ve sonuç olarak bize geliyor. peki burda bizim bir suçumuz var mı? yok.

    engin baytar hocasıyla tartışıyor ve kadro dışı kalıyor. istenmeyen adam iken transfer ediyoruz. oyuncuyu kaçırmıyoruz yani trabzonspor'dan transfer ediyoruz.

    ceyhun gülselam yedek trabzon'da. yine normal şekilde alıyoruz. zaten pek bir faydası olmadı bize.

    umut bulut'u fransa'dan aldık. trabzon'la bir bağlantısı yok zaten.

    bu transferlerin neresinde sorun? anlayan beri gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın