• 198
    içinde pkk'lı varsa bu kriminal bir vakadır. şiddetle ilişkileri varsa ha keza.

    lakin tanımlamak gerekirse renkleri üzerinden terör örgütü propogandası yaptıkları düşünülmüş takım. beyler hiç düşündüğünüz oluyor mu?

    sizce terör örgütü yöresel renkleri sahiplenerek kendini halkçı (kürt halkı) göstermeye çalışıyor olamaz mı? sizin yöresel renkleri terör örgütüne mal etmeniz bu terör örgütünün ekmeğine yağ sürmüyor mu?

    kürtlerle beraber hareket edilmedikçe kan davasıyla bu işler çözülecek mi sanırsınız yoksa?

    suçlular varsa cezalandırılır. onun dışında işkembeden sallamak niyet okumak vb bu ülkenin daha da bölünmesine yardımcı olmaktan öteye gitmez. çünkü bu tür genellemeler ve niyet okumalar neticesinde mağdur olan her kişi potansiyel pkk'lı olma yoluna itilmiş olur. ortodoks yol kapalıysa alternatif ol açıktır. değerleri, renkleri, kültürleri, spor kulüplerini ötekileştirerek bu işleri çözemeyiz. eğer birlik beraberlik istiyorsak tek kültürlülükle, türkiye'yi benimsetmekle falan bu iş olmaz. türkiye'nin her kültüre açık olduğunu söyle dur sonra zılgıta ters ters bak, renklere ters ters bak ne yapacak adam terörist aynı kültüre bulaştı diye kültürüne mi küsecek? ne yapalım? bin ladin adam öldürdü diye hristiyan mı olalım?

    gerçi artık bence çok geç ya neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın