• 170
    2016 atp istanbul'da ilk turda her ne kadar marsel'den 40 sıra önde olsa da carballes baena'ya yenilmesi skandal olan olan tenisçi. eğer yerin dibine sokulacaksa bu maçta bunu hak etti.

    carballes baena formsuz bir challenger tenisçisi şu anda. winner üretemez tamamen defansif ve rakibi hataya zorlayan vuruşlara yönelir. sadece yılda 1-2 hafta toprakta acayip işler yapar ve sürprizlere imza atar o kadar. onun da bu hafta olacağını sanmıyorum çünkü daha geçen hafta kendi evindeki her anlamda daha değerli atp maçında rezalet oynadı istanbul'da niye bir anda özel hazırlansın ki...marsel bu adama yenilirse bilin ki tembelliğinden ve salaklığından yenilir. çünkü siz saçmalamadığınızda carballes baena bir şey üretemez. o yüzden dalga geçilmeyi de hak etmiştir.

    wild card'la atp turnuvasına eleme oynamadan(ki çok yıpratır) katılmışsın. kendi evindesin. hava güzel. maçtan önce bol bol hazırlanma ve dinlenme zamanın olmuş. bu sene zaten az turnuvaya katılıyorsun. ilk turda carballes baena'ya ağır ezilerek kaybediyorsun. servisi, winnerı, file önü oyunu hiç olmayan defansif adama 6-2 kaybediyorsan zaten oynamaya üşenip bam güm winner deniyorsun demektir.

    özetle işte şimdi marsel ilhan ilk turda elendi esprilerinin haklı olarak zamanıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın