resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5338
    kendisi gençken 2011-2012 sezonunda üst üste bir sürü maç oynamıştır.
    ancak sonraki sezonlarda gereken istikrarı sağlayamamıştır. daha vahimi 3 maç iyi oynasa 4. maç çok feci sıçmış ve formasını kaptırmıştır. kendisi ortalama oynamayı beceremediği için bu halde. ya çok iyi oynar ya çok kötü. dengede tutamaz kolay kolay.

    ve en önemlisi kendisi artık 25 yaşındadır. bazı yazarlar kendisini hala 19-20 yaşında zannediyor.

    kendisinden ancak iyi bir yedek olur. patlama beklemesin kimse. ne fiziken ne de mental olarak patlayıcı özelliği yok adamın. oğuzhan'la burak'la karşılaştırıyorsunuz da burak'ın patlayıcı koşuları ve kaliteli gol vuruşları hep vardı. oğuzhan'ın ceza sahasında dar alanda 2 3 kişiyi eksiltip akıl dolu bir vuruşla gol atma gibi bir özelliği de hep vardı.

    emre'nin olayı sadece pas. boyu çok kısa ancak buna rağmen aşırı yavaş bir oyuncu, güçsüzlük sorununu bir türlü çözememesi de cabası. kıyaslama yaparken azıcık dikkatli yapın.

    bi maç iyi oynadı diye hemen taşıyamayacağı yüklerin altına sokmayın. çünkü adım gibi eminim yarın öbürgün yine feci sıçacak yine yiyeceksiniz yazdıklarınızı.

    kaliteli bir yedek olur dediğim gibi. ama kimse fazlasını beklemesin. fazlasını sağlaaycak ne fiziği var ne mentali zaten. şu adamda galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olacak ışığı görüp de sonra millete vasat sevici vs demek de ayrı bir komedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın