• 267
    gençlerbirliği ile efsane geçen bir sezonda ligi 4.. bitirerek avrupa ligi'ne katılmaya hak kazandığım oyun.

    sezona kaleci hopf ile kavga ederek başladım. antrenman performansını eleştirmem ipleri germeye yetti. ''benimle tekrar görüşmek isteyeceğinize eminim'' demesi ipleri koparttı. niye lan ? tehdit mi ediyon beni pezevenk. çıkışta bekle mi demek istiyosun ? aha dedim bu herif yeniçeriliğe başlamadan hemen yol vereyim kendisine. sıfır bonservis bedeliyle kimin kapısını çalsam ''patron yok sonra gel'' tepkisiyle karşılaştım. hopf ile kapı kapı dolaştım ama nafile. kimseye kitleyemedim bu küçük yeniçeriyi. sezon sonununa kadar genç takımda mal mal bekledi.

    kadrom fena değildi pek değişikliğe gitmedim bir kaç kiralık takviyesi ile sezona başladım. beşiktaş'a gücüm yetmedi 2 maçta da yenildim. fenerbahçe'ye evimde 1-0 yenildim deplasmanda 80 dakika boyunca 5'li savunmalı taktiğimle şikecilere yorgan yastık kemirttim. 80'den sonra şikecilerin psikolojik ve fiziksel olarak çöktüğünü gözlemledim. katı defansımı açmak için maç boyunca uzaktan şutlar deneyen itlerin ayaklarında derman kalmamıştı ve kafa olarak diptelerdi. yedek kulübesinin önünde oyunculara ''saldırın'' emri veren pereira'nın yanına gelip kulağına ''suprise motherfucker'' diye bağırdım ve asistanıma el kabir ve sahte forvetim gökhan karadenizi hazırlaması için işaret ettim. 80'den 5-4-1 sisteminden 4-3-3 sistemine dönerek pereira'nın yüzündeki şaşkın ifadeye gülerek yerime geçtim. 90. dakikada latovlevci'nin ortasına iyi yükselen stancu volkan ayısını geçemedi ancak dönen topa sağ ayağıylan yabıştıran yağmur yüreklim gökhan karadeniz kadıköydeki 50 bin hıyarı telef etti adeta. 1-0 kazanarak fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında beşiktaş'ın 8 puan arkasına iteledim. murat yakın ile avrupa ligini kovalayan galatasarayımızla deplasmanda nazik ve centilmen geçen bir oyunla 2-2 berabere kaldım. sezonun bitimine son 3 maç kala beşiktaş-fenerbahçe-gençlerbirliği-bursaspor-kasımpaşa-galatasaray şeklinde sıralandık. evimde galatasaray'a karşı yedek takımı çıkartarak yataş sponsorluğunda bir maç gerçekleştirdik ve galatasaray'ımıza tertemiz 3 puanı hediye ettim analarının ak sütü gibi helal olsun :/ sezonun sonunda beşiktaş,fenerbahçe,bursaspor ve gençlerbirliği şeklinde sıralandık.

    2. sezon ilhan cavcav emekli oldu kulüp yönetimsiz kaldı ama ne hikmetse 18m avroluk bir transfer bütçesi verdiler. necip uysal, koray günter, cenk tosun, iwobi ,hasan ali kaldırım , nuno reis ,matheus pereira takviyeleriye 2. sezona başladım. koşan ortasaham doğa kaya chievo'ya 3m'ye stancu'da southampton'a 9m'ye transfer oldu. şuan ligde 7. sıradayım. avrupa ligi grubumda standart, shaktar, copenhangen gibi devler var. gruplarda 5 maç sonunda 1 galibiyet 4 mağlubiyet ile alnım dik şekilde elendim. biraz sonra shaktar ile formalite maçına çıkacağım. geçen hafta lorient başkanı telefonuma alo bırakmış. olmadı belki bi çay içerim giderim , bilemiyorum :/
App Store'dan indirin Google Play'den alın