• 502
    fatih terim'in maçtan atılmasını özledik. genellikle bunun akabinde takım daha da istekli oynayıp gol veya goller buluyordu. (bkz: 25 şubat 2013 galatasaray orduspor maçı) yanılmıyorsam altın portakalımız wesley benjamin sneijderin formamızla attığı ilk goldü. 2-0 geriden gelip 4-2 kazanmıştık.
    real madridle 3-0'ın rövanşında didier drogba'nın topuğuyla 3. golü attığımızda tribünlerin beş beş beş diye bağırmasını da özledik, tekrar ediyorum real maçıydı. bildiğimiz real madrid.
    sanıyorum buna herkes katılmayacak ama selçuk inan'ın attığı golden sonra kollarını iki yana açıp koşmasını özledik. ne güzel vururdu, ne iyi toplar atardı araya.
    son olarak kendi açımdan da sneijder'in juveye attığı golü özledim. dakika 85'e geldiğinde denedik ama olmadı canımız sağolsun moduna girmiştim. bunu düşündükten 1-2 dakika sonra da umut şișirdi, drogba indirdi, sneijder bitirdi. iyi ki de bitirdi, ne güzel bitirdi. türkiye ayakta, arena ayakta, istanbul istanbul ayakta! hadi güle güle juventus, arrivederci!
App Store'dan indirin Google Play'den alın