resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1953
    kendisine %50 zam verilmesi korkunç bir hata olur. haberin kaynağı ne bilmiyorum ama yanlış olduğunu umuyorum. kendisini gelecek yıl takımda görmek isteme sebebim hak ettiği kadar maaş alıyor olmasıydı. eğer zam alırsa, takımın kanını emen selçuk'tan umut'tan bir farkı kalmaz.

    kamajikaciya isimli yazar, bana "kendisini sneijder'le kıyaslayan taraftarlar oldukça çok normal zam istemesi" şeklinde bir eleştiri getirmiş, kendisini dikkatle okuyan bir yazar olarak buna oldukça üzüldüm açıkçası. yasin'in zam almasıyla benim onun bu kadar eleştirilmeyi hak etmediği yönündeki entry'm arasında bir illiyet bağı kurmaya çalışması gerçekten çok üzücü.

    kendisinden ricam şahsımı değil argümanlarımı eleştirsin. "şöyle demişsin ama onun doğrusu böyle" desin. zaten sözlük bunun için var. ama "sneijder'le yasin'i kıyaslamaya nasıl kalkışırsın, yuh sana" derse, şahsımı eleştirmek için yasin'e zam yapılacağı yönündeki kaynağı belirsiz bir söylentiden medet umarsa bu bizi yalnız kavgaya ve çekişmeye götürür.

    bu tavırla hiçbir şey kazanamayız. sadece birbirimizin şahsına saldırmak için alakalı alakasız bütün olayları kullanarak kör dövüşü yaparız. bu da fikren öldüğümüzün işareti olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın