resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1946
    diğer tüm futbolcular gibi* maaşından indirim talep edilmesi gereken futbolcu. nasıl başarıda futbolcu ödüllendiriliyor, şampiyonluk primi falan veriliyor, yeri geliyor maaşlarına zam yapılıyor; başarısızlıkta da bedel ödetilmeli. aylık ortalama 2000 lira ücret alan, her gün saatlerce çalışan, emekli olmak için 35 sene kıt kanaat geçinen insanlar değil bunlar. yüzbinlerce euro para kazanan insanlardan, üstelik piyasada bolca alternatifi bulunabilecek futbolculardan bahsediyoruz. bir de bahsettiğimiz futbolcu hiçbir üstün niteliği, olağan dışı yeteneği olmayan, vasat, kapasitesi sınırlı bir futbolcu. özel bir futbolcu olsa neyse. o zaman futbolcu rest çekebilir, "git bu paraya oynayacak birini bul." diye atar yapabilir. onun hakkıdır ama yasin öztekin diyoruz burda. galatasaray gibi bir takımda oynayabilmesi için fedakarlık yapması gereken orta sıra takımı bir futbolcudan bahsediyoruz.

    yıllık ücretine zam yapmayı bir tarafa bırakalım, eğer maaşında indirime gitmiyorsa direk satış listesine konmalıdır. binlerce yasin öztekin var piyasada. aynı "yetenekte" oyuncuyu bedavaya, daha az bir maaşla bile bulabilirsiniz.

    sen bu takıma ne verdin ki maaşına zam istiyorsun? yönetim bu arkadaşta ne gördü ki maaşına zam yapıyor? sen elindeki muslera'yı falan korumaya çalış. boş ver yasin'i, tarık'ı. gitsinler ptt liginde oynasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın