• 285
    (bkz: #1943982)

    benim başlığa miting konuşması havasında bir yazı yazmış. straw man ile başlayan yazı kardeş edebiyatıyla güçlendirilmiş. sonrasında pkk terörüne neden karşı olmamız gerektiği konulu bir özete aslında bozkurt olmak isteyen iyi kürt çocuklarının da olduğu yedirilip "bizim üzüntümüz" şeklindeki şiirsel miting şovunun* ardından konu "bizim" siyasi emellerimize gelmiş ki herhalde burada verilen mesaj "biz"e değil tartışmayı izleyen üçüncü şahıslara. neden atatürkçü olmamız ve vals yapmamız gerektiği ile entry kapanmış.

    öncelikle provakasyon değil provokasyon dedim.*

    üzülerek söylüyorum ki entry'de geçen ifadelerin hiçbirinin doğal hedefi ben değilim. kürt olmamam, açılım süreci denen naneyi dahi desteklememem, pkk'yı terör örgütü olarak görmem, ilkokul mezuniyet töreninde vals yapmış olmam** bunların başlıca nedenleri.

    daha da üzülerek söylüyorum ki entry'de geçen ifadelerin provokasyon olarak nitelendirdiğim durumla arasındaki ilişki neredeyse sıfır. çocuklar öldürülmesin pankartının başlığında zamanında tartışılan bir konuyu bu 23 nisan günü alıp ortada hiçbir neden yokken yeniden satmaya çalışmak provokasyondur. bunun haricinde pankartın samimiyetine inanmak yahut inanmamak, amedspor'u fener'le yaptığı maçta desteklemek vs. durumları bu konuyla tamamen alakasız. burada görülen tek durum 23 nisan gibi konuyla tek bağlantısı çocuklar olan bir günde bir kısım çocuğun ölümünü istemediğini ifade eden bir pankartın yeniden tartışma düzlemine çekilmeye çalışması.

    özet geç diyenlere: 12 maç ceza alanları övmediğinizden değil tamamen alakasız bir günde bu konuyu açmaya çalışıp çocuk ölümü meşrulaştırma girişiminde bulunduğunuz için provokatör oldunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın