• 186
    micov'u niye bu kadar unutuyoruz anlayamiyorum. bir iki top haric aldigi her topu olumlu kullandi ancak bir turlu hucum varyasyonlarinda micov'u on plana cikartamadik. lasme mukemmele yakin oynadi, son dakikalarda bombos durumda pota altinda sayiyi kacirinca god mode'u acip kacirdigi topun devamindarakibe hucum vermeden 4-5 sayi aldirdi bize. goksenin hucum hizimizin dustugu anlarda daha fazla sure almali doye dusunuyorum. bugun munih macindaki kadar iyi degildi ancak yine de savunmamiza buyuk sertlik katiyor.

    en buyuk eksigimiz bir cok yazarin da belirttigi gibi sutor maalesef. iyi bir sutore ihtiyacimiz var. oyle cok bos atis kaciriyoruzki ben ekran basinda cinnet geciriyorum artik. tam farki acip maci ya da en azindan periyodu koparma surecine giriyoruz, o anlarda ustuste iki bos atis kacirip oyunu rakibe veriyoruz. maalesef an itibariyle buna birr care bulamayacagiz gibi geliyor. burada sinan'a parantez acmak istiyorum, kritik anlarda kritik isler yapiyor evet ama ozellikle ucluk konusunda munih serisinden beri istedigimiz seviyeyi tutturamadi bir turlu.

    cok cok rahat 10 sayi farkla kazanabilecegiiz bir macti. ancak ergin hocanin gayet iyi motivesine ragmen takim finalin adindan urkup sacma isler yapti. belii boylesi daha iyi oldu. simdi bizim kazanmaktan baska caremiz yok, ve mac abdi ipekci'de. o kizil cehennemi son yasayacak takim strasbourg olacak. o dehsetli atmosferde, kupa beyi galatasaray'in yenilmez armadasi cok rahat rakibi bogacaktir diyorum. takim sakin olsun, arada sirada top sansi bizee olsun. hakem agir piclik yapmasin yeter. gerisini abdi ipekci cehennemi halleder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın