• 84
    sahada galatasaray formalılar, tribünde galatasaraylılar, sanki ali sami yen.
    şahane bir organizasyon oldu. her şeyi yapan kalifiye jurnal kardeşimize çok teşekkürler. sözlükte maçı organize etti, sahayı buldu, kapora yatırarak tuttu, yetmedi gidip sahayı, soyunma odalarını, duşları, oynanacak topları inceledi. sözlükte maçı sürekli canlı tuttu. daha ne olsun.
    maç da bu tip maçlara göre güzel, çekişmeli oldu. kimse birbirini tanımazken çekişmeli maç olması enteresan. normalde kopar bir yerde bu maçlar. maçtan önce çok yoruluruz, belli bir dakikadan sonra yatarız diyenlerin hiç biri maçı bırakmadı.
    en güzeli de, bir tane bile kıl adam yoktu. hani her maçta olur ya bir kılkuyruk, pozisyona itiraz eder, sert girer, maçın tadını kaçırır falan. herkes centilmence topuna baktı.
    bizden sonra sahaya giren arkadaşlar merak etmiş, capo ne bu ya herkes galatasaraylı mıydı diye sordular. farkedilmek güzel şey.
    maçtan önce de, sonra da güzel muhabbetler oldu.
    bu kadar reklamdan sonra, bir daha ki maç organizasyonunda ismini ilk yazanlar kadroya girecek, çok sayıda kadroya girmeyen olacak gibi görünüyor. belki ileride kendi aramızda turnuva bile düzenleriz.
    unutmadan, hakkımda güzel şeyler yazan arkadaşlara teşekkür ederim, ama mahçup oldum hakikaten.

    emeği geçen herkese başta kalifiye jurnal olmak üzere, oynayan, izleyen, fotoğrafları çeken, sözlükte maça ilgi gösteren galatasaraylılara teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın