• 15
    fenerbahçe taraftarıyla beraber derbiye çok iyi motive oluyor, sonucunda hakemi ve takımımızı etki altına alabiliyorlar bu bir gerçek. geçen seneyi ayrı bir bölgede tutuyorum. ondan önceki senelerde takımlar arasında kalite farkı vardı. onlar bize karşı çok bariz olmasa bile üstündü. şunu da söyliyim bu derbide nedense bizim teknik direktörlerimize bir haller olur. olmayacak oyuncuyu olmayacak yerde veya hazır olmayan oyuncularımızı kullanmaya çalışırlar kendilerini sonraki güne manşet yapmak istercesine.

    gelelim geçen seneye. geçen sene takımlar arası üstünlük bizim elimizdeydi lakin skibbe en büyük gol umudumuz milan barosu sağ açıkta oynattı. bu karar nasıl verildi hala hayret ediyorum. bari 4 4 2 oynat da ümitle beraber olsun yine yeneriz baros kanat oyuncusu mu? sıkıştı kaldı sağ kanatta. formsuz ümit de birşey yapamadı ve yenildik.

    bu sene işler oldukça farklı. şimdi daha da güçlendik ve takıma, oyun stillerine etki edicek bir teknik ekibimiz var. neyi nerde kullanacağını bilen, arkasındaki taraftar ve yönetimin ne olduğunu kavrayan, çocukça hatalar yapmayacak kadar başarılı ekip bu. bu derbiyi yine kaybedersek bilin ki ya sakatımız çoktur yada hakem hatalarına kurban gitmişizdir. hala fenerliler bu maçı alacaklarını mı düşünüyorlar? hiç sanmıyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın