resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 11386
    kendisi gittiğinden beri adam akıllı pozisyona girdiğimizi bile hatırlamıyorum. gol atabilmek kadar pozisyona girmek de meziyetmiş demek ki. zaten ben hep burak'a çok büyük haksızlık yapıldığını düşündüm. hep bir şekilde en yakını, tek dostu galatasaray taraftarınca açıkları gözlendi, vurulmaya çalışıldı. fırtına gibi eserken bile yok kendini atıyor, yok gole sevinmiyor gibi saçma tartışmalar döndü. öyle veya böyle galatasaray'dan bir burak yılmaz geçti. ve ben kendisini hem karakter olarak çok sevdim hem de galatasaray'a her zaman elinden geleni verdiğine inandım. ve hikayenin sonunda para kazandırarak gitti.

    burak benim gözümde büyük bir galatasaraylıdır fakat gel gelelim güzel bitmiş bir hikayeyi yeniden açmanın bir anlamı yok. burak bize çok güzel duygular yaşattı, binlerce kez sağ olsun. ama ayrılık güzel zamanda geldi, kimse birbirini daha fazla yıpratmadan bitti, gitti. burak hangi takıma giderse gitsin hep onun en başarılı olmasını tüm kalbimle isteyeceğim ve destekleyeceğim.

    fakat galatasaray'daki misyonu bitti. dönmeyip kendine başka bir yol çizmesi gerek ve umarım o çizdiği yolda da kendisi adına yepyeni başarılara imza atar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın