resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10995
    şimdi size bi haber atıcam ve götünüzle güleceksiniz

    --- alıntı ---

    kulislerde dolaşan iddiaya göre; manchester city’li yöneticiler denayer’den sneijder’i ingiltere’ye gelmesi konusunda ikna etmesini istedi ve manchester city’nin bu transfer için 6 milyon euro’yu gözden çıkardığı belirtildi. bu sırada çin’den de hollandalı yıldız için 9 milyon euro’luk bir teklif geldi ancak sneijder’in eşinin çin’de yaşamaya sıcak bakmadığı için bu transferde galatasaray’ın çıkmaza girdiği iddia ediliyor.

    31 yaşındaki yıldız futbolcu galatasaray’ın avrupa’dan men edilmesinden sonra kariyerine ingiltere’yi eklemeyi sıcak baktığı iddia ediliyor. pep guardiola, gelecek sezon manchester city’nin başına geçecek olması da bu tercihte önemli bir etken olduğu iddia ediliyor.

    galatasaray ve milli takımın değişilmez ismi selçuk inan bu durum karşısında öfkesine hakim olamayarak sneijder ile sözlü münakaşadan sonra üzerine yürüdüğü iddia edildi.

    deneyimli futbolcu, kulüp böyle bir durumdayken wesley sneijder ve denayer’in form düşüklüklerini batan gemiyi terk etme isteklerine bağladığı söyleniyor ve avrupa’ya gitme hakkı elde edip cezanın bu sene çekilmemesi halinde bunun en büyük sorumlusu olarak takımın lideri görünümündeki sneijder’in olacağını belirttiği söyleniyor.

    bu hararetli ortamda çıkan tartışmada öfkesine hakim olamayarak hollandalı futbolcunun üzerine yürüdüğü söyleniyor. bu tartışma sırasında galatasaray‘a bağlılığıyla bilinen sabri sarıoğlu ise tarafsız kalamadı ve selçuk inan’ın safında yer aldı. tartışmanın büyümesiyle diğer takım arkadaşları aralarına girmesiyle ikili ayrıldı.

    olayın yönetim ve teknik kadroya yansımasıyla, ilgili oyuncular geçici kadro dışı bırakıldı.

    --- alıntı ---

    http://populerfutbol.com/...-vefasizlik-kavgasi/

    valla haberi yapan insan, aklı ile değil, oturma organı ile düşünerek yapmış olmalı. böyle düşününce bence gayet iyi bir haber gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın