• 13
    (bkz: #1941808)

    hala tt arena'nın galatasaray'a kıyak olsun diye hediye verildiğini düşünen hem de bunu bir lütuf gibi gören bir zihniyetin olduğunu görmek insanı çileden çıkartıyor.

    bak güzel kardeşim, o arazi dönemin başkanlarının iş bilmezliği aynı zamanda adnan polat'ın iktidardan nemalanmanın peşine düştüğü için o araziyi değerinin çok altında toki'ye yani devlete peşkeş çekilmiştir. bugün yapılan tt arena'nın kullanım hakları tamamıyla bile galatasaray'ın elinde değildir. sen her maç öncesi bu o stadın dış cephesindeki sıvayı falan gördüğünde için sızlamıyor mu? stat yapılalı 6 yıl oldu hala aynı. senin o lütuf olarak gördüğün stadın yapımın üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen hala ulaşım problemi var. hala ulaşım bir metro istasyonuna bağlı. o istasyonunu da biraz farklı bir şey söyleyince çalışma var ayağına kapatıyorlar galatasaray'a ceza olsun diye. stadın çatısı hala problemli hala ne olduğu ne olacağı belli değil. o arazinin karşılığı bunlar olmamalıydı. yine söylüyorum başka yazılarda da dile getirmişimdir tt arena'yı beğenmediğim için söylemiyorum bunları. söylediğim şey verilen araziye karşılık yarım yamalak bir stadın yapılması bir de üzerine yine yeniden söylüyorum lütuf olarak lanse edilmesi. o arazinin karşılığı olarak yapılan stat da sıfır sorun olmalıydı. üzerinden 6 yıl geçmiş hala çözülemeyen sorunlar var.

    ayrıca sen galatasaray'ın mabedini yıkıp yeni yapılan stat da eski başkanına "bize geldiğinde acz içindeydi." falan dersen o staddan çıktığına şükretmelisin. orada galatasaray taraftarı nankörlük etmedi. kendisine ve başkanına yapılan türlü hakaretlere reaksiyon gösterdi. sonra zaten bu lafları söyleyen erdoğan bayraktar'ın nasıl bir karakter olduğunu görmüş olduk. şimdi soruyorum sana malum olayın baş aktörü olan erdoğan bayraktar şu an nerede ne yapıyor? da sen şimdi gelmiş galatasaray taraftarına bu yüzden boş konuşuyorsun? bir de bunu sırf polemik yaratmak için rte başlığına açıyorsun.

    fitneden besleniyorsunuz, kandan besleniyorsunuz, kaostan besleniyorsunuz. yargılanacaksınız!

    edit: yanlış alarm beyler adam troll çıktı. ironi yaptım demiş özelden ama bu bildiğin galeyana getirme girişimi :) bu entry de burada dursun. belki biri yine böyle bir şeyler saçmalarsa copy paste yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın