resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 5071
    16 nisan 2016 antalyaspor galatasaray maçı sonunda elle gol atan eto'o'dan formasını aldı. aynı anlarda galatasaraylı muslera hakemleri tebriğe giden yasin'i yolundan çeviriyordu.

    as o formayı evinin en kral duvarına. birisi görürse söver artık, döner sana da sorar "elle gol attığı maçtı değil mi?" diye...

    https://twitter.com/...s/721355334837776384

    özür: yazarların uyarılarını görüp görüntüleri dikkatlice izleyince semih'in formasını aldığı futbolcunun eto'o olmadığı anlaşılıyor. ayrıca videonun başlangıç zamanına göre antalyasporlu oyuncu semih'ten formasını istemiş olabilir. olay semih'e takmak değil. defans oyuncusu olarak, elle gol atan rakip forvetinin formasını aldığı düşünülen görüntüde insan normal olarak semih'e yükleniyor. yoksa yasin'in gamsızlığı da gözlerden kaçmıyor. sonuçta bu kadar ruhsuzluğa taraftar sıcağı sıcağına yanlış tepki verebiliyor. genel olarak takımın her oyuncusunun muslera tepkisi vermesini isteyen bir taraftar olarak yine de haksız eleştiriden dolayı özür dilemek isterim. entry aynen kalsın ki kafalar karışmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın