resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3735
    sezon başında taraftar yere göğe sığdıramazken, maldini, cannavaro güzellemeri yaparken bile fazla beğenmiyordum. çünkü tempolu bir rakibe, yada hızlı forvetlerle gol arayan bi rakibe karşı oynayacağı ilk maçta dağılacağını biliyordum.

    hakan balta zaten 4 senedir bitik. ilk fatih terim'li sezonda daha önce bi yazarın da örneğini verdiği gibi bitik pili avucunda biraz ısıtırsın bi süre daha çalışmaya devam eder ya o sezon öyle verim aldık. sonrası fiziken bitikti. benim kızgınlığım bu hakan'ın yaşını ve fizik durumunu bile bile yönetimin onunla sözleşme uzatmasına.

    ayrıca 16 nisan 2016 antalyaspor galatasaray maçında defanstaki hataları değil de beni asıl kızdıran takım 10 kişiyken topu kaptıracağını bile bile ortadan çalımlarla ceza sahasına girmeye çalışması, topu kaptırdıktan sonra antalyaspor bizi savunmada 2 kişi ile yakalayıp kontraatağa çıkarken hakan balta'nın değil geri koşmak ofsayt bölgesinde ve hala ileri doğru yürümeye devam ediyor olmasıydı. arkadaş kaptırdın topu bari geri koş. nereye gidiyorsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın