• 5138
    götü kalkıktır. son 4 seneden bağımsız bir şekilde kalkık da olması gerekir. bugün en fazla yabancı taraftarı olan kulüp, 30 milyon taraftarı olan büyük bir potansiyel eğer sadece ve sadece kötü yönetim, türlü hırsızlıklar ya da siyasi darbelerle avrupa'nın ilk 8 takımı arasında değilse öfkelenmekte haklıdır. bir arkadaşım yabancı bir kıza derbi maçı var demiş. kız galatasaray'ın kiminle oynadığını sormuş fenerbahçe demiş bizimki. kız anlamamış "dolmabahçe?" demiş.

    durum böyleyken siktiri boktan lokal zaferlerle hiç tatmin olmadım ki şampiyon olamadığımız için üzüleyim anasını satayım?

    köklü kurtuluş için bu ülkede devrim yaşanması gerekiyor. her alanda bilimin önde olması gerekiyor. her alanda objektif olunması gerekiyor.

    ha bu ülkedeki mevcut kahpeliği yenebilmek için önce içimizdeki mevcut adamcılıktan, para cukkalayan yönetim anlayışından, futbol takımındaki çeteden kurtulunması lazım.

    ben memnun değilim. şampiyon olsak da değilim olmasak da. ilk sekizin gediklisi olmadığımız sürece de memnun olmayacağım. en büyük düşmanım da lokal anesteziyle kafa olan sözde galatasaraylı özde fenerbahçeliler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın