• 4
    artık şu lanet sezon bitse de önümüze baksak dediğimiz sezon.
    -öncelikle takımın başına oo tağaftağ muğteşemdi diye ezbere bir türkçe sözle başlayıp fenerbahçe ile berabere kaldık takım olduk diye zırvalayan geçici teknik direktörün hiç bir şekilde yedek kulübesine sokulmaması lazım. adam gibi bir teknik direktör ile oynamamız lazım.
    -bu teknik direktörü getirecek kişi daha vizyonlu bir başkan olmalı. dursun ve vizyonsuzlar ordusu kesinlikle yönetimde bulunmamalı. o genç yöneticiler dedikleri 3-5 adam var ya ilk başta onlar gitmeli. komple yönetimi sıfırlamak gerek ilk olarak.

    -kalede muslera ve cenk iyi değişiklik yapmamak lazım.

    - sağ bek olayını kesin olarak çözmemiz gerekiyor. sabrinin artık veda etmesi gerekiyor. dünkü fener maçında ne kadar ihtiyacımız olan ruha sahip olsa da gerek göbeği gerekse istikrarsız formu nedeniyle kalsa bile yedek olmalı. linnes sezonun geri kalanında değerlendirilmeli gerçekten şans bulduktan sonra değerlendirilmeli. fenerbahçe maçına 3 tane sağ bek oynayabilecek adam varken stoper ile başladık bu işte bir terslik var.

    -stoper mevkisinde chedjounun yanına gerçekten iyi bir stoper alınmalı. kiralama işi sakat ve sadece vizyonsuzların yapacağı bir iş. en azından kiralama olacaksa da satın alma opsiyonlu olmalı. denayer eyvallah iyiydi hoştu ama birçok maçta sahadan çıktı sakatlanarak. bu şekilde iki tane sağlam stoperin arkasında hakan *,koray ve semihten kimi yedekte tutuyorlarsa tutsunlar ama bu üçü de ilk oyuncusu değil.

    -sol beke telles dönmeli bence. telles sevmeyen ve takıma roberto carlosun gençliğini alacağını düşünen arkadaşlara üzülerek söylüyorum ki sol bek transferi lüks olur. yedeği de carole olmalı. carole da güven vermiyor orası ayrı. ama telles her geçen gün üzerine koyuyor.

    defans hattında bulunan tarık çamdal her gelen hoca tarafından en fazla bir maç dayanabildi. artık kendisine güzelce yol verilmeli. ptt 1.ligde oynamaya potansiyelli eskişehirspora uygun transfer olur.

    orta sahanın gerisinde selçuk * yanına gerçekten sağlam bir ön libero alınmalı. burada selçuk inanın alternatifi birlo * yedek olarak iyi bir tercih. alınan yabancı ön liberonun yedeği olarakta anadoludan genç bir tane orta saha oyuncusu yedek olarak alınabilir.ya da dzemaili zaten maaşını biz ödediğimizden yedek olarak kalabilir. jose rodriguez son şans kiralanmalı. donk defolmalı. hiç bir koşul ve şart altında donk bu takımda yer almamalı.

    rızık reyiz hamit ile ilişkiler kesilmeli.

    ofansif orta sahanın ortasında sneijder yedeğinde de emre ç yer almalı. emre ç güven vermiyor ama sneijderin yedeği olarak kalabilir.

    sağ ve sol kanatlarda podolski , bruma, sinan ve yasin rekabete girmeli. zira bu sene sadece podolski ve yasin 17 gol attı. sinanı saymıyorum bile. bruma da bu rekabete katılmalı zira kulübün belkide en verimli alanı. brumaya artık gerçekten son bir şans verilmeli.

    forvette bitik umutun bir takıma itelenmesi lazım. emre güralı sanırım zaten aldık o yedek olarak kalmalı. forvete de bir tane eren derdiyok tarzı forvet alınmalı. bulunuyorsa baroş tipii ama artık forvetimiz olmalı. volkan pala da 3. forvet olabilir ya da genç anadoludan başka bir forvet ile sözleşme imzalanabilir. ama kesinlikle bir daha forvet sıkıntısı çekmemeliyiz.

    kadromuz o kadar kötü değil sadece birkaç dokunuş ile takıma renk getirilmeli. yönetim ve teknik direktör değişikliği bu takımı adam eder. ha ısrarla telles ve brumayı satmaya çalışan yönetim durursa en fazla 1 tane nokta transfer yapar 3-5 tane de oyuncu gönderilir bu takımdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın