resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 8395
    oyun zekasının olmaması yüzünden yıllar önce yollanması gerekirken bu göbek sayesinde bu sene galatasaray'la ilişkisi nihayetlenecek oyuncu.
    yetiştiği ve ekmek yediği galatasaray'ı geçtim, ekmeğini yediği mesleğini geçtim, sporcu onuru ve ahlakını geçtim, vücuduna ve sağlığına karşı saygısı ve özeni olmayan bir futbolcu.yıllardır devamlı üst düzay antrenman yapıyorsun,sakatlık boyunca uygulaman gereken fizyo terapist programın ve ekstra antrenman var, floryada kalorisi belli sporcu diyeti alıyorsun, ne ara bu kadar şişirdin kendini?
    bu kadar kafası çalışmayan ve işine saygısı olmayan bir oyuncudan biz yıllardır , üst düzey maçlarda kendisine verilen taktiği, saha içi pozisyonlanmayı ve görevi yerine getirmesini bekledik. olmadı tabii. onun yerine hayvansal içgüdülerle ,kalan yeteneğiyle, enerji ve istekle mücadele etti sadece.. bazen o bile yetti belki ama altyapıdan artık akıllı ve bilinçli adamda çıkması gerekiyor. yalnız istek, enerji ve yetenekle olmuyor, eğitim, akıl ve bilinç lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın