resim
Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Shabab
Yaş:56
Uyruk:Portekiz
  • 326
    şovmen.

    fenerbahçe'yi şu kadroyla şampiyon yapamayacak gibi duruyor.
    galatasaray'ı, asrın belki de en kötü galatasaray'ını yakalamışken, ali sami yen'e bile favori olarak çıkmışken, osmanlı'nın, antep'in, mersin'in, rize'nin, eskişehir'in yendiği galatasaray'ı yenememiştir.

    eline oysa ki asrın fırsatı geçmişti. akıllı oynasa farka götürebilirdi, zira antalya, başakşehir, rize ve eskişehir'in bile aynı sezon içerisinde 3+ gol attığı bir takıma nani, rvp, fernandao, volkan şen, diego gibi bir ofansif güce ragmen gol atmayı başaramamıştır.

    şu rezillikten sonra çıkıp analiz yapacağına 'hangi takım deplasmanda oynadı anlayamadık, galatasarayı ezdik, maç 3-0, 4-0 bitmeliydi, biz bastırdık, galatasaray hayatta kalmaya çalıştı' gibi laflarla yine sadece taraftara oynayıp rakibine laf atmaya çalıştı. ama bunun böyle olduğunu sezon başından beri bekliyorduk.

    zaten beklentimiz yoktu dünki maçtan, ama şunun gibi sinsi bir adam stadımızda sevinemedi ya, içim çok rahatladı. düşünsenize diego o son dakikalardaki pozisyonu gole çevirseydi şu garson kılıklı teknik direktör nelere başvuracaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın